Πρωτομαγιά στον Κούρο Μελάνων Νάξου – Κοσμοσυρροή και μεγάλο γλέντι (video+φώτος)

Πρωτομαγιά Μέλανες
Newsroom
07/05/2024 21:37
 
 
 

 

Με ένα τεράστιο γλέντι, χορό, ζωντανή μουσική, πολλά λουλούδια και το παραδοσιακό φτιάξιμο του μάη γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά στον Κούρο, στις Μέλανες Νάξου.

Πρωτομαγιά Μέλανες

Φέτος η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε την Τρίτη του Πάσχα καθότι η 1η Μαΐου ήταν Μεγάλη Τετάρτη.

Πρωτομαγιά ΜέλανεςΠρωτομαγιά Μέλανες

Σε ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, εκατοντάδες κόσμου -περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά- ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού, ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας», έφτιαξαν το μάη και διασκέδασαν με την ψυχή τους στο καθιερωμένο πλέον Πρωτομαγιάτικο «ραντεβού» της Νάξου…

Πρωτομαγιά Μέλανες

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί όπου άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση και να ξεκινούν να φτιάχνουν τους μάηδες, όπου στη συνέχεια, οι καλύτεροι, βραβεύτηκαν!

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Ώρα με την ώρα κατέφθαναν πλήθος κόσμου για να γιορτάσουν παραδοσιακά την Πρωτομαγιά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη φύση και τα λουλούδια.

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Παραδοσιακή μουσική από Μελανίτες καλλιτέχνες, γλέντι, χορός, πολύ κέφι και φαγοπότι απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο γλέντι… μέχρι το βράδυ!

Περισσότερες φωτογραφίες

Πρωτομαγιά ΜέλανεςΠρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.580 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*