Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νάξο

Newsroom
22/05/2024 14:31
 
 
 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νάξο που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το νησί μετά τις ευρωεκλογές, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία, για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή για την υπογραφή της συμφωνίας για την απανθρακοποίηση της παραγωγής ενέργειας που θα τροφοδοτεί και τα ελληνικά νησιά, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση μίας ευρείας σειράς δράσεων που στοχεύουν στη μείωση τόσο του περιβαλλοντικού αποτυπώματος όσο και του ενεργειακού κόστους των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη Νάξο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα βρεθεί ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφτσοβιτς αρμόδιος για την ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, καθώς και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι την προσεχή Δευτέρα 27 Μαΐου, τη Νάξο θα επισκεφτεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτή Α΄ Πειραιά Δόμνα Μιχαηλίδου και τον υπεύθυνο των ευρωεκλογών για το Νότιο Αιγαίο Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. Δημήτρη Φραγκάκη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.120 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*