Μαζική συμμετοχή στη Λαϊκή Συνέλευση της Μονής – Οργή και αγανάκτηση για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη

Newsroom
23/05/2024 11:28
 
 
 

 

Με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των κατοίκων της Μονής πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη το βράδυ η Λαϊκή Συνέλευση που είχε συγκαλέσει ο πρόεδρος Νίκος Μαγκανάρης και το Κοινοτικό συμβούλιο του χωριού με θέμα το νερό και τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Στη Λαϊκή Συνέλευση το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κατσαράς, Βαγγέλης Παντελιάς, και Νίκος Σιδέρης και από την πλευρά της αντιπολίτευσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Μουστάκη, Γιώργος Μανδηλαράς, Θανάσης Γρυλλάκης και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κορρές.

Παρόντες επίσης στη Λαϊκή συνέλευση ήταν και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Κορωνίδας, Κορώνου, Κεραμωτής και Απειράνθου.

Οι πολίτες εμφανίστηκαν αγανακτισμένοι και οργισμένοι για τις υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη περιγράφοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες ζωής στα ορεινά χωριά της Νάξου και στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαγγέλης Κατσαράς τόνισε ότι ο Δήμος είναι ενιαίος και ως τέτοιος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και τον παρομοίασε με μία επιχείρηση η οποία θα πρέπει …να έχεις εισπράξεις.

Η συνέλευση ομόφωνα καταδίκασε τις αυξήσεις των δημοτικών τελών και αποφάσισε ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Μαγκανάρης να έρθει σε επικοινωνία και με άλλους προέδρους των ορεινών κοινοτήτων και όσων θεωρούνται θιγμένοι από τις αυξήσεις των τελών, ώστε να συναποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 277 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*