Νάξος: Απαγόρευση στάθμευσης σκαφών αναψυχής, φορτηγών και ογκωδών οχημάτων στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης

Newsroom.
12/06/2024 13:54
 
 
 

 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα πολιτική στάθμευσης στους δημοτικούς χώρους. Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, απαγορεύεται η στάθμευση βαρκών, σκαφών αναψυχής, τρέιλερ, φορτηγών και ογκωδών οχημάτων στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο 150 ευρώ ανά τ.μ. κατάληψης χώρου. Ο Δήμος καλεί όλους τους ιδιοκτήτες/οδηγούς αυτών των οχημάτων να τα απομακρύνουν άμεσα, για να αποφευχθούν ατυχήματα και παρακώλυση της κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ως αρμόδιος φορέας διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων και έχοντας υπόψιν την ισχύουσα νομοθεσία, ενημερώνει όλους τους κ.κ. ιδιοκτήτες/οδηγούς βαρκών, σκαφών αναψυχής, τρέιλερ, φορτηγών και ογκωδών οχημάτων ότι η στάθμευση σε δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απαγορεύεται, σύμφωνα με τη με αρ. 511/2021 (ΑΔΑ: ΨΚ7ΦΩΚΗ-ΘΧΠ) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Για τη χρήση του κοινόχρηστου χώρου στις παραπάνω κατηγορίες επιβάλλεται πρόστιμο 150,00 ευρώ ανα τ.μ. κατάληψης χώρου. Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό τη διασφάλιση της αποφυγής ατυχημάτων, άλλων τυχόν απρόβλεπτων περιστατικών και την παρακώλυση της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι κ.κ. ιδιοκτήτες/οδηγοί των παραπάνω τύπων τροχήλατων που σταθμεύουν στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τις άμεσες ενέργειες απομάκρυνσής τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.703 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*