Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη (13/06)

Newsroom.
12/06/2024 13:58
 
 
 

 

Από τις 07:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Πέμπτη 13 Ιουνίου στις περιοχές της Νάξου: ΠΕΡΙΟΧΗ, ΒΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ( NAXOS GLASS (Κωστόπουλος Βασίλειος Ζ.) ) ΚΑΒΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑ KAI WHITE COCOON VILLAS, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης, από τις 07:30 το πρωί έως τις 07:45 το πρωί θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Πέμπτη 13 Ιουνίου στις περιοχές της Νάξου: ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΕΛΑΙΟΣ, ΜΕΛΑΝΕΣ, ΚΙΝΙΔΑΡΟΣ, ΜΟΝΗ, ΚΟΡΩΝΟΣ, ΚΕΡΑΜΩΤΗ, ΛΥΩΝΑΣ, ΑΡΓΟΚΟΙΛΙ, ΚΩΜΙΑΚΗ, ΣΚΑΔΟ, ΜΕΣΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΑΓΙΑ, ΧΙΛΙΑ ΒΡΥΣΗ, ΕΓΓΑΡΕΣ, ΓΑΛΗΝΗ, ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΚΤΕΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΟΣ ΓΑΛΑΝΑΔΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, ΣΤΕΛΙΔΑ, ΒΑΓΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ και ΜΑΡΑΓΚΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει ακόμη και πριν από την ώρα που ανακοινώθηκε, γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.371 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*