Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Τετάρτη 10 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Newsroom.
08/07/2024 20:14
 
 
 

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Νάξου.

Συγκεκριμένα:

*Διακοπή ρεύματος θα έχουν τη Τετάρτη 10 Ιουλίου οι εξής περιοχές της Νάξου: ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΞΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΣΤΡΟ και ΣΤΕΛΙΔΑ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, για τις παραπάνω περιοχές, οι διακοπές έχουν προγραμματιστεί από τις 09:30 το πρωί έως τις 10:00 το πρωί, από τις 11:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

  • Επίσης διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα έχουν τη Τετάρτη 10 Ιουλίου οι εξής περιοχές της Νάξου: KATAΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΕ, ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ, ΦΟΥΡΝΟΥ Naxos’ Bakery, ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA και BOSSA CAFE.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, για τις παραπάνω περιοχές, η διακοπή έχει προγραμματιστεί από τις 09:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει ακόμη και πριν από την ώρα που ανακοινώθηκε, γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.024 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*