Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Παρασκευή 12 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Newsroom.
10/07/2024 15:32
 
 
 

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Νάξου.

Συγκεκριμένα:

*Διακοπή ρεύματος θα έχουν τη Παρασκευή 12 Ιουλίου οι εξής περιοχές της Νάξου: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΔΕΗ, ΕΦΟΡΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΓΗΠΕΔΟΥ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΘΙΑΣΟΣ, ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΥ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΚΟ, ΑΚΤΑΙΟΝ , ΓΡΟΤΤΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ,ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ, ΛΑΜΠΑΔΑ,ΛΟΥΚΑΚΙ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ , ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ, ΑΓΓΙΔΙΑ και ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, για τις παραπάνω περιοχές, η διακοπή έχει προγραμματιστεί από τις 07:00 το πρωί έως τις 08:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει ακόμη και πριν από την ώρα που ανακοινώθηκε, γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 531 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*