Δήμος Νάξου: Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την οριοθέτηση των παραλιών της Νάξου

Newsroom
31/07/2024 00:56
 
 
 

 

Σε λίγες ώρες μπαίνει ο Αύγουστος και οι κολυμβητικές περιοχές στις πολυσύχναστες παραλίες της Νάξου δεν έχουν ακόμα οριοθετηθεί κάτι που θα έπρεπε να έχει συμβεί από την 1η Ιουνίου. Αυτό σχετίζεται όχι μόνο με την ασφάλεια των λουόμενων αλλά και με τις βεβαιώσεις προστίμων προς τον Δήμο από το Λιμεναρχείο.

Μετά την αποτυχία για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός απευθύνει πρόσκληση προς την εταιρεία AEGEAN GUARD IKE, για την υποβολή προσφοράς και δικαιολογητικών σχετικά με την κατεπείγουσα υπηρεσία οριοθέτησης των κολυμβητικών περιοχών του νησιού.

Ο Δήμαρχος καλεί την AEGEAN GUARD IKE να καταθέσει την προσφορά της για την προετοιμασία του υλικού, την τοποθέτηση, τη συντήρηση και την απομάκρυνση των ειδών οριοθέτησης στις παραλίες Άγιος Γεώργιος, Άγιος Προκόπιος, Αγία Άννα, Μάραγκας, Πλάκα, Ορκός, Καστράκι, Αλυκό και Μικρή Βίγλα.

Η δαπάνη για την υλοποίηση αυτού του έργου ανέρχεται σε 18.600,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2024.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία που καλείται από το Δήμο να αναλάβει το έργο, είναι η AEGEAN GUARD, μία από τις δύο εταιρείες που είχαν λάβει μέρος στο διαγωνισμό για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών της Νάξου.

Η πρόσκληση

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*