H Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν θα έρθει φέτος στη Νάξο

Newsroom
05/08/2024 01:22
 
 
 

 

Τα τελευταία χρόνια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας-και πριν εκλεγεί στο ύπατο αυτό πολιτειακό αξίωμα- έκανε διακοπές αυτές τις μέρες στο νησί μας, φιλοξενούμενη στη Μικρή Βίγλα, στο σπίτι του τέως συναδέλφου της στο Συμβούλιο της Επικρατείας και μέλους του δέκατου τμήματος του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημητρίου Γρατσία. Φέτος έσπασε την παράδοση αυτή.

Η κα Σακελλαροπούλου, όπως είναι γνωστό, είναι λάτρης της Νάξου, την οποία πρωτοεπισκέφθηκε για διακοπές το 1982. Οι πληροφορίες, που είχαμε από συναδέλφους που κάνουν ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, επαληθεύονται. Ήδη βρίσκεται στη Λέσβο για διακοπές, όπου ταξίδεψε με αεροπλάνο της γραμμής, όπως μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης.

Τον Δεκαπενταύγουστο θα βρίσκεται στην Παναγιά της Αγιάσου. Η εκκλησία είναι γνωστή για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας.

Λέτε να μην είναι γούρικη η αλλαγή ρότας των θερινών διακοπών της Προέδρου; Τον Φεβρουάριο του 2025 θα ανοίξει συντεταγμένα η συζήτηση για την επιλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός κατά την τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ στις 16 Ιουλίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*