«Μια Βραδιά Κάτω από την Ελιά»: Μουσική, ποίηση και γαστρονομία – Το πρόγραμμα την Παρασκευή 04 και το Σάββατο 05 Οκτωβρίου

Newsroom
04/10/2024 10:36
 
 
 

 

Η πολιτιστική πρωτοβουλία «Μια βραδιά κάτω από την ελιά» συνεχίζει να φέρνει κοντά το κοινό με την παράδοση, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες έως τις 5 Οκτωβρίου. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο από μουσικές βραδιές, γαστρονομικές συναντήσεις και ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις, το φεστιβάλ αποτελεί έναν προορισμό για όσους αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

Σήμερα Παρασκευή, στις 5:00 το απόγευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ποιητικό και μουσικό αναλόγιο. Στη «σκηνή» του κτήματος Κάμπονες θα βρεθούν ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος θα διαβάσει ποιήματα, συνοδευόμενος από τη μουσικό Μαρία Αλεξίου, σε μια μαγευτική βραδιά.

Αύριο Σάββατο, η ημέρα θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί με μια επίσκεψη στους παραδοσιακούς νερόμυλους της Ποταμιάς, ένα σημαντικό μνημείο της τοπικής ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event, με την καταξιωμένη shef Ντίνα Νικολάου και τον διεθνούς φήμης pastry chef Arnaud Larher, οι οποίοι θα παρουσιάσουν δημιουργικές γεύσεις εμπνευσμένες από τα τοπικά προϊόντα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το φεστιβάλ θα κλείσει με τη συναυλία από τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος θα εμφανιστεί στο κτήμα Κάμπονες για να μαγέψει το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 47 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*