Προχωρούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση του ΚΕΓΕ στον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

admin
23/12/2014 13:20
 
 
 

Ξεκίνησε η εκπόνηση της γεωλογικής μελέτης στη θέση «Κακνάδο» Σαγκρίου, μετά 

και την ολοκλήρωση και παράδοση της τοπογραφικής μελέτης, στο πλαίσιο των ενεργειών του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη διευθέτηση του θέματος ανταλλαγής του ΚΕΓΕ και την ανέγερση της γεωργικής σχολής στο Σαγκρί

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες έκδοσης άδειας δόμησης του κτιρίου που θα στεγάσει τη Γεωργική Σχολή, μια διαδικασία προαπαιτούμενη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της έκτασης του ΚΕΓΕ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εξέφρασε την πεποίθησή του για τη διευθέτηση του θέματος και για την αίσια έκβαση της ανταλλαγής: «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προχωράμε στην εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση της Γεωργικής Σχολής στο Σαγκρί. Στόχος μας είναι πολύ σύντομα η έκταση του ΚΕΓΕ στη Χώρα να περιέλθει στην κυριότητα και διαχείριση του Δήμου μας και γι’ αυτό μεριμνούμε με συνέπεια και μεθοδικότητα».

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.