Συναντήσεις στην Αθήνα για σημαντικά θέματα που απασχολούν τη Νάξο

admin
24/03/2015 10:59
 
 
 

Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) και τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Νάξου συναντήθηκαν οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος και εκπρόσωποι της ΟΝΑΣ έθεσαν στους κ.κ. Μανιό, Συρίγο και Συρμαλένιο, σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη Νάξο, όπως το λατομείο στο Σαγκρί, το σμυριδικό, το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου, τις διακομιδές, τα περιφερειακά ιατρεία και την ιατρική κάλυψη των ορεινών περιοχών, το Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ), τον ΧΥΤΑ, την ενδεχόμενη παύση λειτουργίας του Γυμνασίου Σκαδού, τον χωροταξικό σχεδιασμό σε επίπεδο νησιού, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και τα έργα υποδομής (περιφερειακός δρόμος, λιμάνι, αεροδρόμιο, και βιολογικός καθαρισμός λυμμάτων).

Οι τρεις βουλευτές συναντήθηκαν, επίσης, με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Νάξου, κ.κ. Μανώλη Μαργαρίτη και Αργύρη Ανεβλαβή. Εκτός από τα προαναφερόμενα θέματα, οι κ.κ. Μαργαρίτης και Ανεβλαβής αναφέρθηκαν και σε ζητήματα που άπτονται της δημοτικής διοίκησης, ενώ συζητήθηκαν και τα προβλήματα των Μικρών Κυκλάδων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρται ότι «και στις δύο συναντήσεις εδραιώθηκε μια σταθερή δίοδος επικοινωνίας, με στόχο την προώθηση επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων».

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*