Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας» προσκαλεί σε μια μεγάλη νησιώτικη βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό και παραδοσιακές γεύσεις
Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά ανταμώματα της Νάξου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στις Μελάνες, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας» διοργανώνει το καθιερωμένο Παραδοσιακό Πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων, με ζωντανή νησιώτικη μουσική και γλέντι μέχρι αργά.
Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας»:
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας» προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες στο Παραδοσιακό Πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου, στην πλατεία των Μελάνων.
Η βραδιά υπόσχεται αυθεντικό ναξιώτικο γλέντι, με παραδοσιακή μουσική, χορό, τοπικές γεύσεις και τη ζεστή φιλοξενία των Μελάνων, κρατώντας ζωντανά τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.
Στη μουσική σκηνή θα βρεθούν οι:
– Παναγιώτης Μαύρος (βιολί – τραγούδι)
– Αποστόλης Καραμάνης (βιολί – τραγούδι)
– Βασίλης Τζαννίνης (λαούτο)
– Στάθης Κρητικός (τραγούδι)
Συμμετέχουν επίσης οι:
– Ερμής Ζεκίρης (πλήκτρα)
– Πάνος Θεοδωρακόπουλος (κιθάρα)
– Γιάννης Μπουρνέλης (τύμπανα)
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το βράδυ στην πλατεία των Μελάνων, με είσοδο 10 ευρώ, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της ενορίας των Αγίων Αποστόλων Μελάνων.
Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6986 149931.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
































































