Κυκλοφόρησε το νέο My Naxos …γεμάτο με τα αρώματα της Άνοιξης!

 
 
 

Πλημμυρισμένο με τα αρώματα της άνοιξης και με ξεχωριστά και πρωτότυπα θέματα από τη ζωή στη Νάξο κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Απριλίου-Μαΐου του περιοδικού My Naxos free press.

Σε αυτό το τεύχος σημαίνοντα πρόσωπα όπως ο παγκοσμίου φήμης Γιατρός Μανώλης Κατσάνης και ο Φιλόλογος-Συγγραφέας Νίκος Λεβογιάννης ανοίγουν την καρδιά τους στους αναγνώστες και μιλούν για ενδιαφέροντα θέματα αλλά και για τη Νάξο που αγαπούν!

Ο Ναξιώτης επιστήμονας Μανώλης Κατσάνης μιλάει αποκλειστικά στο Μy Νaxos για τη νέα μέθοδο θεραπείας της λευχαιμίας που ανακάλυψε και ο Νίκος Λεβογιάννης για το συναρπαστικό «ταξίδι» του …στα 200 χρόνια ιστορίας του νησιού που περιγράφονται στους τόμους της «Νεότερης Ιστορίας της Νάξου».

Νέοι επιχειρηματίες (Ανδριάννα Γκούφα, Αντώνης Μανδηλαράς, Γιάννης Μαγγιώρος και Αλέξανδρος Φραντζέσκος) με όραμα για το μέλλον του τόπου, μιλούν αποκλειστικά στο νέο τεύχος του my naxos για τον εναλλακτικό τουρισμό στο νησί και αναλύουν τις προτάσεις τους για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Ανεβαίνοντας προς το Χαλκί, θα ζήσουμε αυτό που λέμε «Πάσχα στο χωριό». Η Φιλόλογος, Λαογράφος Μαρία Καλτσά μας «ξεναγεί» στα ήθη και έθιμα του Πάσχα… παλιά και σήμερα!

Ώρα για δράση και το Naxos Adventure Rally για δεύτερη χρονιά «ζεσταίνει μηχανές»… Ο δημοφιλής αναβάτης Adam Riemann και ο Ευθύμιος Αλιμπέρτης (διοργανωτής) μιλούν για την ξεχωριστή εμπειρία που θα ζήσει η Νάξος τον Απρίλιο!

Πώς να επιλέξετε φωτογράφο γάμου; Ποιον θα εμπιστευτείτε να δημιουργήσει για εσάς τις δικές σας αναμνήσεις; Η ABOVE δίνει όλες τις απαντήσεις αποκλειστικά σε αυτό το τεύχος του My Naxos!

Η Νάξος ήταν πάντα μια πατρίδα για τις θαλάσσιες χελώνες. Καθε χρόνο γεννιούνται στις παραλίες της δεκάδες χελωνάκια! Η περιβαλλοντική ευαισθησία του περιοδικού ακολουθεί τα ίχνη των νεογέννητων Caretta-caretta στις αμμουδιές της Νάξου και τα “προστατεύει” μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους που είναι η θάλασσα…

Ο καιρός ανοίγει και μαζί οι μπαλκονόπορτες στα σπίτια μας… ε, να μην φάμε ένα μεζέ; Η Μαριέττα Γαλάνη μας έχει εξασφαλίσει 5+1 συνταγές για απίστευτους μεζέδες που θα συνοδέψουν το κρασί, τη ρακή, τη μπίρα ή το ουζάκι μας.

Άνοιξη και οι αλλεργίες πάνε κι έρχονται… Ο ΩΡΛ Νεκτάριος Μαργαρίτης μιλά στο my naxos για την αλλεργική ρινίτιδα και όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε γι αυτήν!

Την υγειά μας να έχουμε …αλλά και την ομορφιά μας! Σε αυτό το τεύχος ο οδοντογιατρός Δημήτρης Γουλιζόπουλος μας συμβουλεύει πώς να αποκτήσουμε το πιο λαμπερό χαμόγελο αλλά και στοματική υγεία.

Απρίλης μήνας και είναι καιρός να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των επιχειρήσεων για το καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης Φραγκίσκος μας συμβουλεύει πώς να επιλέξουμε τον καλύτερο συνεργάτη – προμηθευτή για το κατάστημα εστίασης ή το ξενοδοχείο μας.

Στο νέο My Naxos θα βρείτε επίσης δεκάδες ιδέες και προτάσεις για τα ψώνια σας από τα καταστήματα του νησιού. Προτάσεις για φαγητό αλλά και διασκέδαση!

*Ξεφυλλίστε το κι ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το περιοδικό My Naxos

Το my naxos είναι το μοναδικό περιοδικό ελεύθερης κυκλοφορίας (free press) στη Νάξο, την Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες. Εκδίδονται 4 τεύχη το χρόνο (Δεκέμβριος, Απρίλιος, Ιούνιος και Αύγουστος).

Τα δύο καλοκαιρινά τεύχη είναι «διπλά» και περιέχουν πολύ ενδιαφέροντα και πρωτότυπα θέματα στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

· Το βρίσκεις ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και στην πόρτα του σπιτιού ή του καταστήματος σου!
· Διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ: Από το Κεντρικό Πρακτορείο Νάξου «ZOOM» σε όλα τα πρατήρια περιοδικών και εφημερίδων
· Από τους έμπειρους συνεργάτες μας: σε καφετέριες, supermarkets, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, ιατρεία, ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά ή σπίτια της Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων
· To my naxos – free press το βρίσκεις επίσης σε όλους τους πολυσύχναστους δρόμους, της Νάξου, σε δικά του stands
· Κυκλοφορεί και στο internet όπου το ξεφυλλίζουν χιλιάδες αναγνώστες από όλο τον κόσμο! 
· Διανέμεται (κατόπιν συμφωνίας) και σε πλοία
· Μοιράζετε «χέρι με χέρι» σε όλες τις δημοφιλής παραλίες του νησιού
· Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται διανομή κατά την αναχώρηση και την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά και της Νάξου, αντίστοιχα
· ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ σε όλα τα Ναξιώτικα στέκια!

(Visited 134 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*