Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Νηπιαγωγείου Χαλκείου

nipiagogeio
admin
29/11/2014 13:41
 
 
 

Το νέο κτίριο του Νηπιαγωγείου Χαλκείου εγκαινίασε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κατόπιν πρότασης του οποίου κι αποτίνοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Νικολάου Εμμ. Βλησίδη, το Δημοτικό Σχολείο Χαλκείου φέρει πλέον το όνομά του.

«Το νέο νηπιαγωγείο είναι ένα στολίδι για την ευρύτερη περιοχή της Τραγαίας και πλέον θα φέρει το όνομα του Νικολάου Εμμ. Βλησίδη, ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στο χωριό του, στην εκπαίδευση και στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο Μανόλης Μαργαρίτης στην τελετή εγκαινίων, ενώ προανήγγειλε ότι σύντομα θα εγκαινιαστεί ένα ακόμη καινούριο σχολικό κτίριο, το Σχολείο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, το επισκευασμένο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου, καθώς και οι νέες αίθουσες του 2ουΔημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος, «στις άμεσες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η εξεύρεση χώρου για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιμετωπίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα της σχολικής κοινότητας».

(Visited 53 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.