Σωματική επίθεση σε μηχανικό της Πολεοδομίας Νάξου

 
 
 

mixanikos poleodomia

Μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης Σαντορίνης, ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό καταγγέλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.  

Συγκεκριμένα, κατά την ώρα υπηρεσίας και συνεδρίασης της επιτροπής ελέγχου αυθαιρέτων κατασκευών, η πρόεδρος της επιτροπής και Αρχιτέκτονας Μηχανικός στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Δόμησης της Πολεοδομίας Νάξου Ειρήνη Μαργαρίτη, δέχτηκε σωματική επίθεση από ιδιώτη μηχανικό της Πάρου,  υπόθεση του οποίου εξέταζε η επιτροπή και μάλιστα παρουσία λοιπών εργαζομένων και πολιτών.

Η σωματική επίθεση ασκήθηκε κατά την ώρα που η κ. Μαργαρίτη ως πρόεδρος, τον ενημέρωνε για τις διορθώσεις που ζητούσε η επιτροπή… 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καταδικάζει το συμβάν της σωματικής επίθεσης που δέχτηκε η κ. Μαργαρίτη Ειρήνη, αλλά και οποιοδήποτε περιστατικό βίας που απειλεί τη σωματική και ψυχική υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους  κάτι που είναι “απαράδεκτο και καταδικαστέο”.

“Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε στο πλευρό της συναδέλφου και τη στηρίζουμε, ενώ ταυτόχρονα κρίνουμε απαραίτητο προς αποτροπή τέτοιων περιστατικών και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του αισθήματος προστασίας των εργαζομένων, η ίδια η Υπηρεσία να προβαίνει σε μηνυτήρια αναφορά” σημειώνει ο Σύλλογος εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και καλεί τη δημοτική αρχή να καλύψει τη δαπάνη για την άσκηση της ποινικής δίωξης στην οποία έχει ήδη προβεί η υπάλληλος εναντίον του εν λόγω Μηχανικού και να της παρέχει την απαιτούμενη νομική υποστήριξη από τον υπό πρόσληψη Νομικό Σύμβουλο του Δήμου.

(Visited 556 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*