Καταγγελία: Μια χωματερή κοντά στη Φανερωμένη – Εικόνες ντροπής καταμεσής καλοκαιριού

 
 
 

skoupidia faneromeni 2 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει… Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων λίγο πριν τη Φανερωμένη, στο δρόμο Εγγαρές – Απόλλωνας, υπάρχει μια μικρή χωματερή.

Καταμεσής του καλοκαιριού, σε ένα δρόμο από τον οποίο διέρχονται εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά κι ενώ στην περιοχή υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι αλλά και παραθεριστές που έχουν τα εξοχικά τους, η βρωμιά από τα σκουπίδια δεν περιγράφεται.
Ανεγκέφαλοι, έχουν βρει τον τόπο και τον τρόπο να εναποθέτουν ότι άχρηστο και βρωμερό υπάρχει στην άκρη του δρόμου, από όπου διέρχεται καθημερινά κόσμος…

skoupidia faneromeni 3

Κρεβάτια, στρώματα, μπάζα, σκουπίδια, ακόμα και ψόφια πρόβατα υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και αναφέρουν οι καταγγελίες που έχουν γίνει στο naxostimes.gr.

Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού και πέρσι το καλοκαίρι τα ίδια έγιναν όπως και πρόπερσι, όπως και κατά τη διάρκεια του χειμώνα…

«Ήρθαμε χθες στο σπίτι μας για τις καλοκαιρινές διακοπές μας και αηδιάσαμε. Αίσχος! Ερχόμαστε κάθε χρόνο στο νησί για ένα μήνα και το ίδιο χάλι συνεχίζεται» καταγγέλλουν στο naxostimes.gr η Μαρία από την Κύπρο και ο Άρης από τη Νάξο.

skoupidia faneromeni 4

«Ψόφια πρόβατα, κρεβάτια και κάθε λογής σκουπίδια …σχεδόν στην πόρτα μας. Ο κόσμος έχει γεμίσει ποντίκια» σημειώνουν και καλούν τις αρμόδιες αρχές να κάνουν τα απαραίτητα για την καθαριότητα του σημείου.

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να μην ξαναδούμε αυτές τις εικόνες – ντροπής στο νησί …”κι ας είναι προς τη βόρεια πλευρά του”.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*