Πάστρα και νοικοκυροσύνη στην Κωμιακή

 
 
 

katharismos komiakis 2018 1

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και με πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Κορωνίδας Μανώλη Μουστάκα καθαρίστηκε και ασπρίστηκε η Κωμιακή.

120 σακιά ασβέστη διατέθηκαν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Σιδερή και Πολυκρέτη για το άσπρισμα του χωριού, ενώ μετά από 32 χρόνια (!) απομακρύνθηκαν τα μπάζα από την εκκλησία των Εισοδίων στη Λιβάδα. Επίσης, βάφτηκαν όλες οι εκκλησίες του χωριού και το νεκροταφείο και σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη και τον αντιδήμαρχο Δρυμαλίας Νίκο Σιδερή καθαρίστηκαν οι δρόμοι Κωμιακή-Μυρίση-Κανά-Κάμπος και οι παραλίες των Μικρών, Κάμπου και Αμπράμ. Τέλος, στις δεξαμενές του χωριού που παρέμεναν επί χρόνια ανοιχτές, μπήκαν πλέον πόρτες και λουκέτα.

katharismos komiakis 2018 3
Ο κ. Μουστάκας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συγχωριανούς του, οι οποίοι με κάθε τρόπο (οικονομική συνδρομή, προσωπική εργασία) συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς και:
*τους αντιδημάρχους Νίκο Σιδερή και Μανώλη Πολυκρέτη για τους ασβέστες,
*τους Πέτρο και Κωνσταντίνο Φατούρο για την προσφορά εργαλείων (βούρτσες, σκούπες, φτυάρια κ.α.),
*τον Ευθύμιο Αλιμπέρτη για το σκαπτικό του μηχάνημα,
*τους κατοίκους του χωριού Χαμποδημήτρη, Απόστολο Σικαλίδη, Μπαλαριναντώνη, Αλιμπερταντώνη, Σακιάρη (Κώστα), Γιάννη Φραντζέσκο, Έλλη (Θοδωροδημήτρη), Γιώργο (Ραφταντώνη), Σταμάτη (Καρουσοέργη), Νίκο και Δημήτρη (Ροδίτη) για την προσωπική εργασία,
*τα μικρά παιδιά Κωνσταντίνο και Πέτρο Φραγκουλόπουλο, Γεράσιμο και Σταμάτη Μουστάκα, Στέλιο και Βασίλη Κρητικό, Κωνσταντίνο και Βασίλη Βασιλόπουλο, Μάριο και Καλλιόπη Βενιέρη, Μιχάλη και Αλέξανδρο Φρατζέσκο και Σοφία Βατίστα για τη συμβολή τους.

katharismos komiakis 2018 2

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*