VIDEO: Το αδιαχώρητο …εντός και εκτός θάλασσας στο λιμάνι της Νάξου! «Βουλιάζει» από κόσμο το νησί (φώτος)

 
 
 

kinisi limani Collage 

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει αυτό το καλοκαίρι στη Νάξο! Οι αφίξεις τουριστών αναμένεται να σημειώσουν ρεκόρ φέτος, αφού το νησί «βουλιάζει» κυριολεκτικά από κόσμο!

Τουλάχιστον 28 πλοία δένουν στο λιμάνι του νησιού καθημερινά, με τον αριθμό αυτό να φτάνει πολλές φορές ακόμα και το 33 ή το 34!

imani touristes delos 7

Τα πλοία έρχονται όλα γεμάτα με κόσμο και οχήματα που φέτος επέλεξαν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων για τις διακοπές τους.
Παραμονή της Παναγίας και τα πλοία συνεχίζουν να φέρνουν παραθεριστές με αμείωτο ρυθμό…

champion jet blue srtar limani naxou

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Αυγούστου τέσσερα πλοία έφτασαν ταυτόχρονα στο λιμάνι της Νάξου που έγινε το αδιαχώρητο …εντός και εκτός θάλασσας. Εκατοντάδες κόσμου αποβιβάστηκαν από το Blue Star Naxos, το Blue Star Delos, το Champion Jet 2 και το Super Runner προκειμένου να περάσουν τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας στο νησί.

super runner imani naxou

Όλα κύλησαν ομαλά τόσο εντός όσο και εκτός θάλασσας αφού τα στελέχη του Λιμενικού φρόντισαν ώστε να γίνει η επιβίβαση και η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων με ασφάλεια και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αν και οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αν σκεφτεί κανείς ότι το λιμάνι της Νάξου είναι μικρό και χωρίς τις απαραίτητες υποδομές για να δέχεται παράλληλα τόσα πλοία και τόσο μεγάλο όγκο οχημάτων και κόσμου.

bluestar delos bluestar naxos

Στη θάλασσα τώρα, τα πλοία μπήκαν δυο-δυο… Πρώτο έδεσε το Blue Star Naxos μαζί με το Super Runner ενώ το Champion Jet και το Blue Star Delos περίμεναν λίγο έξω από το λιμάνι. Μόλις αναχώρησε το Super Runner, στο λιμάνι έδεσε το Champion Jet. Πολύ γρήγορα αποβίβασε και επιβίβασε τους επιβάτες και αναχώρησε. Ξοπίσω του αναχώρησε και το Blue Star Naxos για να πάρει σειρά και να δέσει και το Blue Star Delos μεγαλύτερο από όλα τα παραπάνω πλοία!

Όπως μας πληροφόρησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Νάξου, τα τέσσερα πλοία ταυτόχρονα στο λιμάνι …δεν ήταν πολλά, αφού έρχονται μέρες που συμπίπτουν 5 ή ακόμα και 6 πλοία μαζί!

imani touristes 8

kinisi imani touristes 10

Τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονταν σε πολλά σημεία του δρόμου προκειμένου να διευκολύνουν και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, όμως οι καθυστερήσεις ήταν αναπόφευκτες αφού η έξοδος από το λιμάνι και την πόλη της Νάξου περνάει από μη κατάλληλους δρόμους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

https://www.youtube.com/watch?v=e3kAbg5SgO4 

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*