Καταγγελία: Τα σκουπίδια «πνίγουν» την πίσω πλευρά του δημαρχείου Νάξου

 
 
 

skoupidia dimos 5 

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής πίσω από το δημαρχείο της Νάξου αφού όπως καταγγέλλουν η κατάσταση με τα σκουπίδια στη γειτονιά τους δεν έχει προηγούμενο.

 

Όπως σημειώνουν στο naxostimes.gr στη γειτονιά υπάρχουν μεν κάποιοι μικροί κάδοι για τα σκουπίδια τους οποίους όμως ποτέ η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου δεν αδειάζει, ποτέ δεν αλλάζει σάκους απορριμμάτων όπως ουδέποτε δεν περνά κάποιος να καθαρίσει τους δρόμους που είναι γεμάτοι με σκουπίδια, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι ίδιοι, σχεδόν καθημερινά να το κάνουν.
«Δεν έρχονται ποτέ να καθαρίσουν το δρόμο. Εδώ υπάρχουν τουριστικές επιχειρήσεις κι αν δεν βγούμε εμείς οι ίδιοι να καθαρίσουμε κάθε μέρα μοιάζει με σκουπιδότοπο η γειτονιά μας. Οι μικροί κάδοι όπως είναι φυσικό γεμίζουν αμέσως και τα σκουπίδια σκορπίζονται τριγύρω. Δεν έρχεται ποτέ κανένας από το δήμο να τους αδειάσει. Εμείς το κάνουμε κι αυτό» σημειώνουν.

skoupidia dimos 3

Οι κάτοικοι της περιοχής αρκετές φορές έχουν θέσει το θέμα στη δημοτική αρχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί περισσότερο εντύπωση είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος και γειτονιά, βρίσκονται στην πίσω μεριά του δημαρχείου, στον ακάλυπτο χώρο του, ουσιαστικά στην «αυλή» του.

skoupidia dimos 2

«Να φανταστείτε ότι όλα αυτά που σας περιγράφουμε είναι στην «αυλή» του δημαρχείου! Φοράμε γάντια και αγοράζουμε σακούλες και κάνουμε αυτό το οποίο θα έπρεπε να κάνει ο δήμος και για το οποίο πληρώνουμε στα δημοτικά τέλη. Η αγανάκτηση μας είναι μεγάλη κι αν δεν σέβονται εμάς ας σεβαστούν το γεγονός ότι είναι και η δική τους πόρτα εκεί ή το γεγονός ότι υπάρχουν τριγύρω ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια με τουρίστες και είναι ντροπή να αντικρύζουν αυτή την εικόνα…».

(Όπως σημειώνεται στην καταγγελία οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την ίδια μέρα που η γειτονιά έχει καθαριστεί νωρίτερα από τους κατοίκους).

skoupidia dimos 1

skoupidia dimos 4

skoupidia dimos 6

skoupidia dimos 7

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*