Λιμενικό Ταμείο Νάξου προς επιχειρηματίες: Οι παραχωρηθέντες παραλιακοί χώροι είναι μόνο για τραπεζοκαθίσματα και καμία άλλη χρήση

 
 
 

paralia naxou 2

Για τη «σωστή χρήση του παραχωρηθέντος παραλιακού χώρου» δίνει διευκρινήσεις στους επαγγελματίες της Νάξου το Λιμενικό Ταμείο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό έγγραφο που κοινοποίησε στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο και το Σύλλογο Μαζικής εστίασης οι χώροι των καταστημάτων που έχουν παραχωρηθεί από το Λιμενικό Ταμείο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν για άλλη χρήση εκτός από την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Όπως διευκρινίζει το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, όταν η επιχείρηση είναι κλειστή, στους χώρους αυτούς δεν μπορούν οι επιχειρηματίες ούτε να αποθηκεύουν πράγματα, ούτε να τους χρησιμοποιούν για να πραγματοποιούν ελαιοχρωματισμούς ή άλλες εργασίες. Σε περίπτωση που οι επιχειρηματίες δεν συμμορφωθούν θα υπάρχουν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Αναλυτικά το έγγραφο του Λιμενικού Ταμείου προς τους δυο Συλλόγους της Νάξου:

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραχωρήσεις χώρου στα καταστήματα που βρίσκονται εντός των χερσαίων ζωνών ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Νάξου είναι αποκλειστικά για την ανάπτυξη – τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητώς η χρήση των παραχωρημένων χώρων, ως χώρων αποθήκευσης κατά περίοδο που το κατάστημα δεν λειτουργεί, επίσης απαγορεύεται η εκτέλεση εργασιών ελαιοχρωματισμού και συντήρησης του εξοπλισμού (τραπεζοκαθισμάτων) εντός του παραχωρηθέντος χώρου.

Παρακαλείσθε όπως κατά το χρονικό διάστημα το οποίο δεν λειτουργεί η επιχείρηση σας να διατηρείτε το χώρο ελεύθερο – ανοιχτό, για να είναι εφικτός ο καθαρισμός και να αποφευχθεί η συσσώρευση σκουπιδιών και η δημιουργία εστιών μόλυνσης καθώς και να μη δημιουργείται αλγεινή εικόνα στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού.

Σε άλλη περίπτωση ο φορέας μας θα προβεί σε όλες τις κατά νόμο οριζόμενες ενέργειες έναντι όσως δε συμμορφωθούν με τα παραπάνω.
Στους συλλόγους που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ενημέρωση τους και τις τυχόν δικές τους ενέργειες.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*