Στο σκοτάδι η Κωμιακή Νάξου – Χωρίς δημοτικό φωτισμό εδώ και εβδομάδες…

 
 
 

komiaki nyxta 2

Στο σκοτάδι είναι βυθισμένη η Κωμιακή Νάξου για ακόμα μια φορά, αφού τα φώτα στους δρόμους του χωριού, εδώ και 2-3 εβδομάδες είναι σβηστά.

Το περιστατικό καταγγέλλουν στο naxostimes οργισμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι που στα τόσα προβλήματα τους έχει προστεθεί ένα ακόμα που μπορεί μεν να φαντάζει απλό, αλλά είναι σημαντικό αφού μόλις ο ήλιος πέσει… το χωριό βυθίζεται στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να επιτείνει την αίσθηση της ανασφάλειας στους κατοίκους.

Όπως αναφέρουν, ο ηλεκτρολόγος του δήμου δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα και πλέον είναι στα χέρια των τεχνικών της ΔΕΗ οι οποίοι ναι μεν έχουν δείξει ενδιαφέρον, όμως μέχρι και σήμερα ακόμα το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί.

«Νοιώθουμε εντελώς παραμελημένοι, λες και είμαστε «παιδιά ενός κατώτερου Θεού». Ακόμα και απλά προβλήματα, εδώ δεν λύνονται, αφού οι αρμόδιοι αδιαφορούν» σημειώνουν κάτοικοι.
Το θέμα με το δημοτικό φωτισμό τόσο του χωριού, όσο και των οικισμών (Απόλλωνας, Αμπράμ κ.λπ.) απασχολεί πολύ συχνά την κοινότητα Κορωνίδας αφού λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, το σκοτάδι στους δρόμους είναι συχνό φαινόμενο.

«Οι αρμόδιες αρχές αδιαφορούν. Θεωρούμε ότι είμαστε ξεχασμένοι αφού αν παρόμοιο πρόβλημα συνέβαινε σε κάποια άλλη περιοχή της Νάξου, στη Χώρα ή τα γύρω χωριά και παράλια… αμέσως θα διορθώνονταν. Εμείς δεν πληρώνουμε δημοτικό φωτισμό όπως όλοι οι κάτοικοι του νησιού; Δεν είμαστε ίσοι με τους άλλους;» σημειώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*