VIDEO – Συνέντευξη τύπου Μαργαρίτη: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές. Ο Δημήτρης Λιανός θα ηγηθεί της παράταξης

 
 
 

margaritis.dimarheio.synentefxi 3

«Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του naxostimes.gr.

«Δυο θητείες στην ηγεσία του δήμου είναι αρκετές για να μπορέσει κάποιος να υλοποιήσει το πρόγραμμα του και να βάλει σε πορεία μεγάλα έργα» είπε ο κ. Μαργαρίτης αναλύοντας τους λόγους της απόφασης του. Πρόσθεσε επίσης ότι «είναι πολύ σπουδαίο να καταλαβαίνει κάποιος πότε θα πρέπει να αποτραβηχτεί».

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από δήμαρχος όπως πολλοί κατάλαβαν, αφού θα εξαντλήσει τη θητεία του ως δήμαρχος και υπογράμμισε ότι γνωστοποίησε τώρα «που είναι νωρίς» την απόφαση του να μην ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου «ο επόμενος» να έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται για να κάνει τις προεκλογικές του κινήσεις.

Ο Δημήτρης Λιανός νέος επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος

Όπως σημείωσε, πριν τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ έχει κάνει δυο συναντήσεις με τους συνεργάτες του (δημοτικούς συμβούλους, προέδρους κοινοτήτων και υποψήφιους του ψηφοδελτίου του), και το έχει συζητήσει μαζί τους.

Μάλιστα κατά τη δεύτερη συνάντηση μέσα «από δημοκρατικές διαδικασίες» επελέγη ως επικεφαλής της παράταξης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός.
«Ο Δημήτρης Λιανός ήταν ένας άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης μου όλα αυτά τα χρόνια» είπε και πρόσθεσε ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια.
«Είναι μόνιμος κάτοικος Νάξου και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου. Δεν είναι αλεξιπτωτιστής. Έχει δώσει εξετάσεις και τις έχει κερδίσει. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης. Είναι ένας άνθρωπος «χορτάτος» υπογράμμισε.

Όπως επίσης τόνισε ο κ. Μαργαρίτης, αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους της παράταξης του ήταν να κρατήσουν την ενότητα της παράταξης «μιας και μέχρι σήμερα ο δήμος μας αποτελεί πρότυπο ενότητας».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Μαργαρίτη στις βουλευτικές εκλογές

Ωστόσο ο Μανόλης Μαργαρίτης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του naxostimes.gr και της Πόπης Αλιμπέρτη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στις βουλευτικές εκλογές.

«Δεν κρύβω ότι έχω προτάσεις για υποψηφιότητα μου στις Κυκλάδες με τη ΝΔ. Οι προτάσεις υπάρχουν όπως παράλληλα υπάρχουν και κάποιοι αρνητικοί παράγοντες, οπότε όλα θα μπουν για συζήτηση πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση» σημείωσε.

«Δε φοβάμαι τις εκλογές. Μια βόλτα θα έκανα και θα τις κέρδιζα»

Ο κ. Μαργαρίτης σχολιάζοντας επίσης τα όσα ακούγονται για τους λόγους που αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές τόνισε: 
«Καθένας προσπαθώντας να βρει τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση μπορεί αν σκέφτεται διάφορα. Κάποιος μου είπε ότι φοβάμαι αντίπαλο του οποίου το όνομα ακούγεται… Εγώ δε φοβήθηκα Θεούς και δαίμονες το 2010, όχι τώρα που είμαι παντοδύναμος και –κυριολεκτικά- θα έκανα μια βόλτα για να κερδίσω τις εκλογές.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κλείνοντας για το συγκεκριμένο θέμα, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο κ. Μαργαρίτης έκανε και τον απολογισμό του έργου του. 

{youtube}Py30Yz9BlzQ{/youtube}

p> 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*