Νάξος: Εκδόθηκε ο ερανικός λογαριασμός για την Ανδριάνα

 
 
 

bazaar.adriana 22

Μετά από μια τεράστια προσπάθεια να ξεπεραστούν όλες οι πολύπλοκες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις το άνοιγμα του ερανικού λογαριασμού για την Ανδριάνα είναι γεγονός!

 

Πλέον ο λογαριασμός είναι στη διάθεση όλων για να αποδείξουν για ακόμα μια φορά την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους στο κορίτσι που μετά από σοβαρό τραυματισμό στις αρχές του Σεπτέμβρη έχασε το χέρι του.

Η οικογένεια της Ανδριάνας δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει το τεράστιο ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση του χεριού του 17χρονου κοριτσιού από τη Νάξο. Πολίτες και φορείς του νησιού (και όχι μόνο), εδώ και αρκετό καιρό δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους προσπαθώντας με διάφορους τρόπους, εκδηλώσεις και bazaar να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτόν τον σκοπό.

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ήταν μια δύσκολη υπόθεση, όμως ο κ. Αντώνης Κουτάντζης το πήρε «προσωπικά» το ζήτημα και πλέον ο λογαριασμός ανοίχτηκε! 
Όλοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα, ανώνυμα ή επώνυμα, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για την αποκατάσταση του χεριού του μικρού κοριτσιού.

Ας καταθέσουμε λοιπόν όλοι μας, ότι μπορεί ο καθένας, για να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό τον ιερό σκοπό…

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού: 5705-093534-966 EUR
IBAN: GR43 0172 7050 0057 0509 3534 966
BIC: PIRBGRAA
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
14858388 Κουφοπούλου Ανδριανή
09320054 Βερνίκου Γεωργία

Στην ομάδα του facebook «Όλοι μαζί για την Ανδριάνα» μαζί με τον αριθμό λογαριασμού αναρτήθηκε και το εξής κείμενο:

«Παράλληλα με την γιορτή των Χριστουγέννων, για εμάς ήρθε επιτέλους η ευχάριστη είδηση για το άνοιγμα του ερανικού λογαριασμού για την Ανδριάνα μας! Είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω για να μάθει ο κόσμος που έχει εύλογα πολλές απορίες όπως μαθαίνουμε.
Για το άνοιγμα του λογαριασμού πρέπει να πω κάποια ευχαριστώ δημόσια!
Καταρχήν το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Κουτάντζη ο οποίος, πρωτοπόρος και βοηθός στον αγώνα για το άνοιγμα αυτού του λογαριασμού τα έδωσε όλα μέχρι το τέλος!!
Αν δεν ήταν αυτός, τίποτα δεν θα είχε γίνει και αυτό το βεβαιώνω γιατί μαζί του πέρασα όλα τα στάδια μέχρι το ευχάριστο τέλος!!

Ευχαριστώ, χρωστάμε στον σύλλογο εργαζομένων ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ του νοσοκομείου Νάξου, στα μέλη του που μας παρότρυναν και βοήθησαν πολύ!
Στον διοικητή του νοσοκομείου μας τον κ. Κώστα Απιδόπουλο, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε η βοήθεια του μας την έδωσε!
Ακόμη να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους στην Τράπεζα Πειραιώς της Νάξου, τη Διοικήτρια του νοσοκομείου ΚΑΤ την κ. Παρασκευή Κουφοπούλου, την υπάλληλο του υπουργείου την κ. Νικοπούλου και την υπάλληλο στο νοσοκομείο ΚΑΤ κ. Μαστρογιαννοπούλου.

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν! Είμαστε ευγνώμονες για τον αγώνα τους, για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής!! Να είναι όλοι καλά!!

Χρήματα στον λογαριασμό αυτό μπορεί να καταθέσει οποίος θέλει! Ακόμη και το ένα ευρώ είναι πολύτιμο!! Αν πάλι κάποιος ανώνυμα θέλει να δώσει χρήματα, μπορεί να το κάνει! Χρήματα μπορεί να δώσει στην θεία της Ανδριάνας στη Νικολέτα Βερνίκου στο ζαχαροπλαστείο Μαθιάσου (τηλέφωνο 22850 22450), δίπλα στην τράπεζα Πειραιώς, στο κρεοπωλείο του πατέρα της Ανδριάνας Νίκο Κουφόπουλο, στην Αγία Θεοδοσία και στο νοσοκομείο Νάξου στον Αντώνη Κουτάντζη και σε εμένα (Νικολέτα Στεργίου 2285360631).

Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλους σας!! Καλές υπόλοιπες γιορτές!».

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*