VIDEO: Η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσε τους νέους φοιτητές της Νάξου

 
 
 

 mitropolis.vravefsi.foitites 10

Με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, από τη Μητρόπολη Παροναξίας.

mitropolis.vravefsi.foitites 8

Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου και του ιερού κλήρου, βραβεύτηκαν τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στην καθιερωμένη πλέον πρώτη εκδήλωση κάθε έτους για τη Μητρόπολη.

mitropolis.vravefsi.foitites 11

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου, “Ιάκωβος Καμπανέλλης”, σε ένα ενθουσιώδες κλίμα από τους νεαρούς φοιτητές, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν: ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, διευθυντές και εκπρόσωποι των Λυκείων της Νάξου, εκπαιδευτικοί, οι περισσότεροι από τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, γονείς και φίλοι τους.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι χαιρετισμοί του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων των διευθυντών και εκπροσώπων των Λυκείων Νάξου και ακολούθησε η παρουσίαση του κεντρικού θέματος της εκδήλωσης “Οι κίνδυνοι των νέων από τις καταστροφικές ουσίες (καπνός, αλκοόλ, ναρκωτικά)” από τον προσκεκλημένο της Μητρόπολης Γιατρό Νευρολόγο του νοσοκομείου Νάξου Γιαννούλη Μανωλά.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα.

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και των αναμνηστικών δώρων στους επιτυχόντες…

Η τιμητική, για τους επιτυχόντες της Νάξου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βραδιά, έκλεισε με παράθεση μικρής δεξίωσης στο αίθριο του δημοτικού μεγάρου, όπου προσφέρθηκαν φαγητό, αναψυκτικά και βασιλόπιτα…

{youtube}NkwncLyGOYA{/youtube}

mitropolis.vravefsi.foitites 18mitropolis.vravefsi.foitites 17mitropolis.vravefsi.foitites 16mitropolis.vravefsi.foitites 15mitropolis.vravefsi.foitites 14mitropolis.vravefsi.foitites 13mitropolis.vravefsi.foitites 12mitropolis.vravefsi.foitites 9mitropolis.vravefsi.foitites 7mitropolis.vravefsi.foitites 6mitropolis.vravefsi.foitites 5mitropolis.vravefsi.foitites 4mitropolis.vravefsi.foitites 2mitropolis.vravefsi.foitites 1

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*