Επαρχείο Νάξου: Άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

 
 
 

xionia eparxeio katharismos 2

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του Επαρχείου Νάξου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιούργησε ο χιονιάς των τελευταίων ημερών.

Εκτός από τον εκχιονισμό των δρόμων, αποκαταστάθηκαν και οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στους δρόμους, όπως κατολισθήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, “το Τμήμα Τεχνικών Έργων Νάξου & Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών”.

xionia eparxeio katharismos 3

Συγκεκριμένα:
Στις 4/1 καθαρίστηκε το οδικό δίκτυο Σκαδού – Κωμιακής Απόλλωνα, σημεία του οποίου είχαν κλείσει από καταπτώσεις.

Στις 6/1 καθαρίστηκε από το χιόνι το οδικό δίκτυο Χαλκείου – Μονής – Σταυρού Κεραμωτής – Κορώνου – Κωμιακής και Φιλωτίου – Απειράνθου – Σταυρού Κεραμωτής και από τις καταπτώσεις το τμήμα Μελάνων – Κυνιδάρου.

Στις 8/1 αφαιρέθηκε το χιόνι στη διαδρομή Απόλλωνα – Κωμιακής – Κορώνου – Σταυρού Κεραμωτής και Κυνιδάρου – Σταυρού Κεραμωτής – Μονής – Χαλκείου. Επίσης καθαρίστηκαν καταπτώσεις στην επαρχιακή οδό Κωμιακής – Απόλλωνα.

Από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα για τον εκχιονισμό στη διαδρομή Χαλκί – Φιλότι – Απείρανθος – Σταυρός Κεραμωτής, Απείρανθος – Μουτσούνα και Απείρανθος – Δανακό

(Visited 220 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*