Να κρατήσει «ίσες αποστάσεις» από τους υποψηφίους αποφάσισε η ΟΝΑΣ

Newsroom
22/05/2019 11:13
  •  
  •  
  •  

 

Ανακοίνωση σχετική με τις εκλογές εξέδωσε η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ), που δηλώνει ότι «δεν παίρνει θέση» υπέρ κάποιου υποψηφίου και τηρεί «ίσες αποστάσεις» από όλους.

Όπως αναφέρει, τα παραπάνω αλλά και οι λοιπές αποφάσεις που ελήφθησαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε στις 20 Μαΐου ήταν ομόφωνες.

Η ανακοίνωση της ΟΝΑΣ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) στη συνεδρίαση του, στις 20/05/2019, στα γραφεία του Συλλόγου Δαμαριώνα Νάξου, με αφορμή τις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 26/05/2019, αποφάσισε, ομόφωνα, τα εξής:

1. Παρακολουθεί τις θέσεις – προτάσεις κ.λπ. Κομμάτων, συνδυασμών των Ο.Τ.Α., αλλά δεν παίρνει θέση μονομερώς, υπέρ κάποιων υποψηφίων ή Κόμματος, τηρώντας ίσες αποστάσεις από όλους.

2. Η όποια παρουσία και παρέμβαση του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. υπέρ κάποιων συγκεκριμένων υποψηφίων δεν εκφράζει την Ο.ΝΑ.Σ. και τις θέσεις της, αλλά αποτελούν προσωπικές θέσεις.

3. Εύχεται σε όλους τους υποψηφίους των Ο.Τ.Α. καλή δύναμη στον αγώνα τους και ζητά από όλους να σεβαστούν με αξιοπρέπεια το όποιο αποτέλεσμα και να συνδράμουν τον νικητή στο έργο του για το καλό της Νάξου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 122 times, 1 visits today)