Μήνυμα Καρούση για την εκλογή δημάρχου: Καλώ τους δημότες να στοχεύσουν ψηλά και όχι χαμηλά

karousis
Newsroom
29/05/2019 20:38
 
 
 

 

Ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας του Λεονάρδου Χατζηανδρέου έκανε ο Διαφημιστής και αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Δημήτρης Καρούσης.

Όπως αναφέρει, οι Ναξιώτες «θα πρέπει να κοιτάζουν ψηλά κι όχι χαμηλά» και την Κυριακή είναι η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα δήμαρχο με «τεράστια προσωπικότητα όπως του Λεονάρδου Χατζηανδρέου».

Η δήλωση του κ. Καρούση:

Ενόψει του δεύτερου γύρου των Δημοτικών εκλογών, καλώ τους συντοπίτες μου Ναξιώτες και Ναξιώτισσες την Κυριακή να επιλέξουν για Δήμαρχο το Λεονάρδο Χατζηανδρέου.

Τους καλώ να βλέπουν ψηλά και όχι τόσο χαμηλά και να υπερψηφίσουν μια τεράστια προσωπικότητα όπως του Λεονάρδου Χατζηανδρέου που έχει τη δυνατότητα να μπαινοβγαίνει στα γραφεία λήψεις αποφάσεων, να διεκδικεί για τον τόπο μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Βρυξέλλες και να συνομιλεί με υπουργούς ως ίσος προς ίσο.

Η Νάξος έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω, χρειάζεται έργα υποδομής, λιμάνι, αεροδρόμιο, οδοποιία, σωστή διαχείριση υδάτων και κυρίως μια καθημερινότητα που αξίζουν οι πολίτες, χωρίς σκουπίδια και κολωνάκια για πεζοδρόμια. 

Είναι η μοναδική μας ευκαιρία να έχουμε για δήμαρχο μια τεράστια προσωπικότητα που θα νοιάζεται για τους πολίτες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, τα χωριά και τα νησιά μας.

Την Κυριακή πρέπει να στοχεύσουμε ψηλά!

Πρέπει να υπερψηφίσουμε για δήμαρχο το Λεονάρδο Χατζηανδρέου.

Δημήτρης Καρούσης
Διαφημιστής, Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού.

(Visited 1.045 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*