Ο Δημήτρης Λιανός νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (video)

Δημήτρης Λιανός δήμαρχος Νάξου Μικρών Κυκλάδων
Newsroom
02/06/2019 21:26
 
 
 

 

Ο Δημήτρης Λιανός είναι ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφού κέρδισε το Λεονάρδο Χατζηανδρέου στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο Δημήτρης Λιανός συγκέντρωσε ποσοστό 61,04% έναντι του Λεονάρδου Χατζηανδρέου που συγκέντρωσε το 38,96%.

Ο Δημήτρης Λιανός ευχαρίστησε την οικογένεια του και τους υποψηφίους του που όπως είπε μαζί θα λύσουν τα προβλήματα των νησιών. “Οι εκλογές τελείωσαν” είπε και πρόσθεσε: “Δεν έχω να μοιράσω τίποτα με τις άλλες παρατάξεις. Οι πολίτες έκριναν εμένα πλοίαρχο του πλοίου και θα επιδιώξω τη συνεργασία με όλους ώστε να πάμε τα νησιά μας πιο ψηλά”.

Gepostet von Andreas Farkonas am Sonntag, 2. Juni 2019

 

Ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός μαζί με συνεργάτες και φίλους της παράταξης του αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης στις εκλογές, πανηγύρισαν στο εκλογικό τους κέντρο στην παραλία, με ρίψη φωτοβολίδων, τραγούδια, χορούς και σαμπάνιες.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης.

Το γλέντι συνεχίστηκε λίγο αργότερα στο μπαρ του Γιωργάκη “Fragile” στην παλιά πόλη της Νάξου.

Gepostet von Andreas Farkonas am Sonntag, 2. Juni 2019

 

Περίπου στις 10:00 το βράδυ, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Δημήτρη Λιανό και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Να σημειωθεί ότι η νέα δημοτική αρχή θα αναλάβει τα ηνία του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

(Βίντεο: Ανδρέας Φάρκωνας)

(Visited 5.102 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*