Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό
Newsroom
09/06/2019 02:37
 
 
 

 

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου – Πρόσκληση για υποψηφιότητες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, λόγω της επικείμενης λήξης της θητείας του αποφάσισε κατά την συνεδρίαση της 13ης Απριλίου τη Σύγκληση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης και τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, όπως ορίζει το Άρθρο 12 παράγραφος 4 του Καταστατικού του Συλλόγου..

Συγκεκριμένα, μετά τις δυο πρώτες συνεδριάσεις που δεν υπήρξε απαρτία, η οριστική επαναληπτική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν 

Εκλογή Προεδρείου & Ψηφολέκτη
Παρουσίαση των Πεπραγμένων της Διοίκησης (μυστική ψηφοφορία)
Παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού (μυστική ψηφοφορία)
Παρουσίαση Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής
Τοποθετήσεις Μελών επί των Πεπραγμένων
Παρουσίαση και έγκριση του Προϋπολογισμού Χρήσης 2019 (φανερή ψηφοφορία)
Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου & της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη (φανερή ψηφοφορία)
Απόφαση ημερομηνίας διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των Αρχαιρεσιών

Το ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του, που θέλουν να συμμετέχουν στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Ελεγκτική Επιτροπή ή στην εκλογή Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σύμφωνα με το Άρθρο 14 παρ.2α & 2β, να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους στο γραφείο του Συλλόγου, κατά τις ώρες λειτουργίας του από τις 9:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. και από τις 18:00 έως 20:30, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από τις αρχαιρεσίες (εκλογές).

 

(Visited 95 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.