Πρόσκληση Μπερτσιά για συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
01/07/2019 22:53
 
 
 

 

Πρόσκληση για την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, απευθύνει ο κ. Θανάσης Μπερτσιάς.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Σύμβουλος υποχρεούται εντός 8ημέρου να συγκαλέσει σε συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα και ταμία. Εάν αυτό δε συμβεί την ευθύνη αναλαμβάνει ο δεύτερος σε ψήφους.

Στην προκειμένη περίπτωση, το 8ήμερο συμπληρώνεται σήμερα Δευτέρα 1η Ιουλίου. Όπως φαίνεται η πρώτη σε ψήφους σύμβουλος κ. Σοφία Καπηνιάρη-Σπυριδωνοπούλου δεν έχει καλέσει σε συνεδρίαση.

Μετά από αυτό, ο κ. Θανάσης Μπερτσιάς (δεύτερος σε ψήφους στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου), με πρόσκλησή του προς όλα τα εκλεγμένα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, καλεί σε συνεδρίαση για την Τρίτη (2 Ιουλίου), στα γραφεία του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση σε σώμα

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού του Συλλόγου Τριτέκνων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με αύξοντα αριθμό 332/10-08-2012, το εκλεγμένο Δ.Σ. σε διάστημα 8 ημερών από την εκλογή του, με ευθύνη του πρώτου σε ψήφους συμβούλου, συνέρχεται και εκλέγει με μυστική ψηφοφορία Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Ταμία.

Εάν αυτός δεν συγκαλέσει σε σώμα, αναλαμβάνει την ευθύνη της σύγκλισης ο δεύτερος σε ψήφους σύμβουλος.

Παρακαλείσθε όπως παραβρεθείτε αύριο την 02/07/2019 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύγκλιση σε σώμα.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Μπερτσιάς

(Visited 505 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*