Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Newsroom
22/07/2019 22:19
 
 
 

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 19:30, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για τα εξής θέματα:

1. Έγκριση 1ης Διόρθωσης Κτηματολογικού διαγράμματος – Κτηματολογικού Πίνακα περιοχής επέκτασης Αεροδρομίου Νάξου.
2. Έγκριση για την ένταξη στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Νότιο Αιγαίο» και την υποβολή πρότασης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».
3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) και 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αξιοποίηση τριών υδρευτικών γεωτρήσεων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας».
4. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις εντός οικισμών Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Νάξου».

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, τα θέματα 1 έως και 3 αφορούν την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ενώ το θέμα 4 αφορά τρέχων ζήτημα που άπτεται της καθημερινής και εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου ως και την κάλυψη ήδη ανειλημμένων υποχρεώσεων και την ανταπόκριση σε προθεσμίες που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία.

(Visited 165 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.