Μεγάλη φωτιά στην Κόρωνο Νάξου

Μεγάλη φωτιά στην Κόρωνο
Newsroom
25/07/2019 03:16
 
 
 

 

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κόρωνο Νάξου, στην περιοχή που βρίσκονται οι ανεμογεννήτριες.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ οι ισχυροί άνεμοι γρήγορα την επέκτειναν στην περιοχή.

Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν 5 οχήματα της πυροσβεστικής και 15 άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά κάτω από το λόφο του αιολικού πάρκου και γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και πάνω στο λόφο.

Μεγάλη φωτιά στην Κόρωνο

Αυτή την ώρα (04:25) η φωτιά έχει σβηστεί κάτω από το λόφο και οι πυροσβέστες επιχειρούν στην περιοχή που βρίσκονται οι ανεμογεννήτριες. Ευτυχώς στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει βλάστηση κάτι που δε διευκολύνει την εξάπλωση της φωτιάς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του naxostimes.gr η φωτιά ήταν η αιτία της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές περιοχές της Νάξου αφού “χτύπησε” κεντρικούς πυλώνες της ΔΕΗ.

Στην περιοχή εκτός από την πυροσβεστική βρίσκεται και κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ.

Πριν από λίγο, στο σημείο κατέφθασαν ο νεοεκλεγής δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός και ο αντιδήμαρχος Νίκος Σιδερής.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρουν πηγές από την πυροσβεστική, λόγω της χαμηλής βλάστησης, δεν κινδυνεύουν οι ανεμογεννήτριες.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο τις πρωινές ώρες.

 

(Visited 4.649 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.