Ευχαριστήρια επιστολή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου
Newsroom
05/09/2019 16:19
 
 
 

 

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στη Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού και Λιμενικού Σώματος Νάξου, του Κρατικού Αερολιμένα, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού, για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στους ντόπιους κατοίκους και στους επισκέπτες που υποδέχτηκε το νησί κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Όπως αναφέρει: “Καθώς οι ανάγκες και τα έκτακτα περιστατικά τα οποία χρειάζονται διαχείριση είναι πάντα αυξημένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εμπειρία και η άμεση συνδρομή τους είναι πάντα πολύτιμες και σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία τόσο των εμπορικών καταστημάτων, όσο και της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας”.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου υπόσχεται ότι “θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που στοχεύουν στη βελτίωση των υποδομών που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες, αλλά για όλη τη διάρκεια του έτους“.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.