Ευχαριστήρια του Dr. Tristan Carter για την υποστήριξη των ερευνών στη Στελίδα Νάξου

Dr. Tristan Carter
Newsroom
20/09/2019 02:23
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αρχαιολογικών ερευνών στη Στελίδα της Νάξου με σημαντικά για την ιστορία της Νάξου –και όχι μόνο- ευρήματα.

Ο συνδιευθυντής του προγράμματος Dr. Tristan Carter, με επιστολή του ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας για την υποστήριξη των ερευνών.

Συγκεκριμένα ο Dr. Tristan Carter αναφέρει:

Ως συνδιευθυντής του Αρχαιολογικού Προγράμματος Στελίδας Νάξου (Stelida Naxos Archaeological Project) σας απευθύνω την παρούσα επιστολή, εκ μέρους του Καναδικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα, για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Δήμο Νάξου, τον προσφάτως απελθόντα Δήμαρχο κο Μανώλη Μαργαρίτη, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βίβλου κο Σπύρο Σκάρκο, τον δημοτικό σύμβουλο κο Γιάννη Τσολάκη και την αρχαιολόγο της ΕφΑ Κυκλάδων κα Ειρήνη Λεγάκη, για την υποστήριξή τους στις έρευνές μας.

Οι εργασίες μας ολοκληρώθηκαν απρόσκοπτα και η παραμονή μας στη Βίβλο ήταν πιο ευχάριστη από ποτέ, χάρη στη φιλοξενία της τοπικής κοινότητας, δεδομένου ότι και ευρύτερα, η υποστήριξη και το ενδιαφέρον των κατοίκων της Νάξου είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Στο άμεσα προσεχές διάστημα θα δημοσιεύσουμε ένα σημαντικό επιστημονικό άρθρο, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου, και θα αναδείξει περαιτέρω τη σπουδαιότητα της Στελίδας και της Νάξου.

Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους το 2020, και αισίως να ξεκινήσουμε το νέο πενταετές πρόγραμμα ερευνών.

Ο Dr. Tristan Carter μιλάει στο naxostimes για τις έρευνες στη Στελίδα

(Visited 341 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*