Να μην καταργηθεί η τράπεζα Πειραιώς στο Φιλώτι ζητά ο πρόεδρος της Κορώνου Νάξου

τράπεζας Πειραιώς
Newsroom
21/09/2019 00:17
 
 
 

 

Να μην καταργηθεί το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι Νάξου ζητά με επιστολή του προς τη διοίκηση της τράπεζας ο πρόεδρος της Κορώνου Νάξου Γιάννης Κωνσταντάκης.

Όπως εξηγεί, τόσο το υποκατάστημα της τράπεζας στο Φιλώτι όσο και τα ΑΤΜ εξυπηρετούν ευρύτερα τους κατοίκους και επισκέπτες των χωριών της ορεινής Νάξου. Ο κ. Κωνσταντάκης ζητά να μην καταργηθεί το υποκατάστημα της τράπεζας στο Φιλώτι αφού η ύπαρξη του αφενός αποτελεί κοινωνική προσφορά και αφετέρου με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική κίνηση της περιοχής αυξάνονται τα συμφέροντα της τράπεζας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Κορώνου καλεί τους κατοίκους των χωριών της ορεινής Νάξου να στηρίξουν την Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλώτι.

Αναλυτικότερα στην επιστολή του προς το γενικό διευθυντή της Πειραιώς κ. Χατζηνικολάου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας κ. Μεγάλου, αναφέρει:

Θέμα: Γενικό Αίτημα η μη κατάργηση του παραρτήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι της Νάξου

Αξιότιμοι, κύριε Χατζηνικολάου και κ. Μεγάλου, κατά αρχάς να σας ευχαριστήσω για την ύπαρξη της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι αλλά και για τα ΑΤΜ που έχετε τοποθετήσει στα χωριά μας και βλέποντας από την Κόρωνο, η εξυπηρέτηση που μας παρέχετε είναι μεγάλη!

Όμως θέλω να εισέρθω στο κύριο θέμα της επιστολής μου, που είναι η κατάργηση του παραρτήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Φιλώτι. Αυτό το θέμα έχει δύο εικόνες που και οι δύο πρέπει να γίνουν αξιοπρόσεκτες από εσάς.

Η μία εικόνα έχει κοινωνική χροιά και προσφορά για τους πολίτες της ορεινής Νάξου που παράλληλα όμως εμπλουτίζει και την Κοινωνική εικόνα της Τράπεζας Πειραιώς.
Η δεύτερη εικόνα έχει εμπορικό χαρακτήρα και μάλιστα αξιόλογο για τα συμφέροντα της Τράπεζας που εκπροσωπείτε.

Πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε να αυξάνεται η ροή του τουρισμού προς την ορεινή Νάξο και κάθε χρόνο μας επισκέπτονται όλο και περισσότεροι τουρίστες! Όπως καταλαβαίνετε με αυτή την νέα ευχάριστη εξέλιξη θα αυξάνονται οι επιχειρήσεις και οι οικοδομικές εργασίες που σημαίνει ότι και η παρούσα τράπεζα του Φιλωτίου θα έχει μία καλύτερη οικονομική ευρωστία.

Εκτός από τις παραπάνω πτυχές του θέματος, λάβετε υπόψη σας, ότι εμείς οι πολίτες της ορεινής Νάξου θα αναγνωρίσουμε την προσφορά σας, προς την εξυπηρέτηση μας και παρεμπιπτόντως καλώ όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουμε την Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλώτι…

(Visited 439 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*