VIDEO: Με επιτυχία η βράβευση των νέων φοιτητών από τη Μητρόπολη Παροναξίας

Newsroom
03/01/2020 02:09
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά η βράβευση των νέων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έχουν αποφοιτήσει από τα λύκεια της Νάξου, από τη Μητρόπολη Παροναξίας.

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Νάξου «Ιάκωβος Καμπανέλλης».

Η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στον Πανναξιακό Α.Ο. που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση του.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Μητροπολίτης Παροναξίας και ιερείς της Μητρόπολης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., εκπαιδευτικοί, γονείς και νέοι φοιτητές.

Αμέσως μετά την κοπή της βασιλόπιτας και τους χαιρετισμούς των επισήμων, προβλήθηκε βίντεο με την ιστορία της ομάδας του Πανναξιακού Α.Ο. και ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών της Νάξου στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά δώρα από την εκκλησία.

Ο Πανναξιακός δώρισε στο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο μια φανέλα της ιστορικής ομάδας της Νάξου και ημερολόγια.

Η τιμητική για τους επιτυχόντες της Νάξου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βραδιά, έκλεισε με παράθεση μικρής δεξίωσης στο αίθριο του δημοτικού μεγάρου.

(Visited 505 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*