Άμεση και μόνιμη λύση στα προβλήματα του Απόλλωνα ζητά η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου

Απόλλωνας καταστροφές
Newsroom
10/01/2020 03:00
 
 
 

 

Τον «εγκαταλελειμμένο» και «πληγωμένο» από την τελευταία κακοκαιρία Απόλλωνα Νάξου επισκέφτηκε την Πέμπτη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου μαζί με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Απόλλωνα αφού είδαν από κοντά τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο «Ηφαιστίωνας» συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και τοπικούς συμβούλους της κοινότητας Κορωνίδας καθώς και κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν μαζί τους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραθαλάσσιος οικισμός ο οποίος χτυπήθηκε ιδιαίτερα από την κακοκαιρία.
Δεσμεύτηκαν ότι θα δράσουν –στα πλαίσια του ρόλου τους- για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Απόλλωνας καταστροφές

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πέραν από τις άμεσες αποκαταστάσεις των ζημιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, είναι επιβεβλημένος ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση των λιμενικών εγκαταστάσεων» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Απόλλωνας καταστροφές

«Η δημοτική αρχή οφείλει, επιτέλους να σεβαστεί το στολίδι που λέγεται Απόλλωνας και να δώσει άμεσα μόνιμη λύση στα χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, προς όφελος των κατοίκων και των επαγγελματιών του οικισμού» καταλήγει.

Απόλλωνας καταστροφές

(φωτογραφίες: Γιώργος Χωριανόπουλος)

(Visited 260 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*