Ημερολόγιο με έργα καλλιτεχνών από την Απείρανθο

ημερολόγιο Απεραθίτικου Συλλόγου
Newsroom
23/01/2020 00:13
 
 
 

 

Δείγμα πολιτιστικής άνθησης η Απείρανθος. Το αποδεικνύει με ποικίλους τρόπους, με καταξιωμένους αλλά και με νέους καλλιτέχνες και εικαστικούς.

Εφέτος για το ημερολόγιο 2020 ο Απεραθίτικος Σύλλογος επέλεξε να συνοδεύουν τους μήνες έργα καλλιτεχνών από την Απείρανθο ή με καταγωγή από το όμορφο χωριό της Νάξου.

“Ξεκινάμε τη νέα δεκαετία με τέχνη κάθε μορφής, με νεανικό παλμό και πίστη ότι το απεραθίτικο DNA θα μας οδηγεί και θα μας φωτίζει. Παραφράζοντας τον Πιραντέλο “Την Απείρανθο τη φέρω μέσα μου. Αυτής το πνεύμα φωτίζει τη σκέψη μου και παρηγορεί την ψυχή μου”, σημειώνει ο Απεραθίτικος Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση για το ημερολόγιο του 2020.

Το μήνα Ιανουάριο συνοδεύει το έργο της Αντωνίας Πρωτονοταρίου, 20 ετών, φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το θέμα του σχετίζεται με τη σχέση ανθρώπου και φύσης και την επανένταξη του σ’ αυτήν, καθώς επίσης διαθέτει και στοιχεία πολυπολιτισμικότητας, απεικονίζοντας ανθρώπους από την Αφρική.

Το ημερολόγιο διατίθεται, όπως κάθε χρόνο, από τα μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.