Εργασίες διαγράμμισης σε πάρκινγκ της Νάξου – Την απομάκρυνση των οχημάτων ζητά ο δήμος

Newsroom
21/02/2020 16:49
 
 
 

 

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν σε δυο πάρκινγκ στη Χώρα της Νάξου και ο δήμος ζητά από τους κατόχους οχημάτων που παρκάρουν σε αυτά, να τα απομακρύνουν …αλλιώς θα τα μαζέψει ο γερανός.

Ειδικότερα, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης πλησίον του Δημαρχείου και επί της οδού Μαργαρίτη (Ποτάμι).

Οι εν λόγω χώροι θα κλειστούν προσωρινά από το Σάββατο 22-02-2020 το μεσημέρι προκειμένου να υλοποιηθούν οι προπαρασκευαστικές εργασίες (καθάρισμα, σκούπισμα κ.λπ.), ώστε να είναι δυνατή η διαγράμμιση τους τις επόμενες ημέρες και θα παραδοθούν την Πέμπτη 27-02-2020.
Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί τους πολίτες να απομακρύνουν τα οχήματα τους από τους παραπάνω χώρους στάθμευσης μέχρι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

«Όσα οχήματα δεν απομακρυνθούν εντός της παραπάνω προθεσμίας θα περισυλλεχθούν από το Δήμο με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαγράμμιση και σε δρόμους

Επιπλέον ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25-02-2020 έως και την Πέμπτη 27-02-2020, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στις οδούς:

α. από το Naxos Camping έως τη διασταύρωση προς Στελίδα (ευθεία Αεροδρομίου)
β. από τον Αγ. Αρσένιο έως την Αγία Άννα

«Παρακαλούμε για την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών και εφιστούμε την προσοχή τους κατά την κυκλοφορία στα εν λόγω τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

*(φώτο αρχείου: Πάρκινγκ Αγίου Μηνά, Χώρα Νάξου)

(Visited 1.539 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*