Στη Νάξο …μάσκα φοράνε μόνο οι κολόνες της ΔΕΗ

Newsroom
12/03/2020 19:43
 
 
 

 

Μπορεί ο κορωνοϊός να μην έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα της Νάξου και να μη βλέπεις στο δρόμο κόσμο να φορά μάσκα προστασίας, όμως το ίδιο δε συμβαίνει και με τις δεκάδες κολόνες της ΔΕΗ που είναι στολισμένες με τις αποκριάτικες μάσκες που ξέμειναν από τις Απόκριες!

Οι Απόκριες όπως είναι γνωστό έχουν τελειώσει εδώ και 10 μέρες αλλά η πόλη της Νάξου είναι ακόμα στολισμένη αποκριάτικα, παρά ακόμα και το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Εκτός από τις μάσκες που «φορούν» οι κολώνες, στην πλατεία Πρωτοδικείου φαντάζει ακόμα και ένας έρημος λαμπαδηφόρος να μας θυμίζει ότι κάποτε …ήταν Απόκριες.

Καλό θα ήταν ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να ξε-στολίσει το νησί από τα αποκριάτικα, τη στιγμή που ο στολισμός αυτός και άκαιρος είναι και αντιαισθητικός αλλά και άκυρος τη στιγμή που ο προβληματισμός όλων αφορά την πανδημία του κορωνοϊού …και πως θα προμηθευτεί «μάσκες» για να προφυλαχτεί από αυτόν.

Ωστόσο οι δημότες αναμένουν με αγωνία τις πρωτοβουλίες του δήμου σχετικά με δράσεις και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση πιθανής εμφάνισης κρουσμάτων κορωναϊού σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες.

(Visited 2.607 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*