Για οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου Νάξου καλεί κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο το Ίδρυμα Στήριξης

Νέες δωρεές στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου
Newsroom
23/03/2020 13:34
 
 
 

 

Να ενισχύσουν οικονομικά το νοσοκομείο Νάξου, αυτή τη δύσκολη περίοδο, καλεί κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο το Ίδρυμα Στήριξης Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου με ανακοίνωση που εξέδωσε και υπογράφεται από τον πρόεδρό του, Λάζαρο Θεόφιλο.

«Αυτή την κρισιμότατη περίοδο χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής» σημειώνεται χαρακτηριστικά και δίδεται ο τραπεζικός λογαριασμός του Ιδρύματος μέσω του οποίου μπορεί ο καθένας να ενισχύσει οικονομικά την υγειονομική μονάδα της Νάξου (ΙΒΑΝ: GR6401406200620002101026610).

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Ιδρύματος Στήριξης του νοσοκομείου Νάξου, αναφέρει:

Τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, εξαιτίας της ταχύτατης εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες υποχρεώσεις και δεδομένα, ως προς το άτομό μας, την οικογένειά μας, καθώς και το κοινωνικό σύνολο. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται υπευθυνότητα, κοινωνική συνοχή και πειθαρχία, στήριξη των ευάλωτων και αδύναμων συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως υποστήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας.

Το νησί μας διαθέτει μια δημόσια μονάδα υγείας, το Γεν. Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει, όποτε χρειαστεί, την έκτακτη, πρωτόγνωρη, επιτακτική και επείγουσα αυτή κατάσταση. Αυτή την κρισιμότατη περίοδο χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής.

Καλούμε, λοιπόν, κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο να προσφέρει, διά του Ιδρύματος, ό,τι επιθυμεί προς τον σκοπό αυτόν, στον λογαριασμό της Alpha Bank με ΙΒΑΝ: GR64 0140 6200 6200 0210 1026 610.

Με εγρήγορση, ψυχραιμία, επιμονή και υπομονή θα ανταπεξέλθουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Λ.Ν. Θεόφιλος

(Visited 540 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*