Οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου Νάξου από το Σύλλογο Κυνηδαριωτών

Newsroom
20/04/2020 13:39
 
 
 

Οικονομική ενίσχυση προσέφερε στο νοσοκομείο Νάξου, μέσω του Ιδρύματος Στήριξης, ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών «ο Άγιος Γεώργιος». Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη, προκειμένου «να ενισχυθεί η προσπάθεια για τη βελτίωση των μονάδων υγείας του νησιού, η οποία έπειτα από την εξάπλωση του ιού COVID-19, κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ».

Σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος σημειώνει:

Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας (αρ. 1423/10.04.2020) που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών την Παρασκευή 10.04.2020, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας Νάξου με αφορμή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και ειδικότερα το σύστημα υγείας.

Η εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού (covid-19) κάνει πλέον, τώρα περισσότερο από ποτέ, επιτακτική την ανάγκη για συλλογική συνοχή και υπευθυνότητα ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Οι μονάδες υγείας της χώρας μας χρήζουν ενίσχυσης και βελτίωσης των υποδομών τους και ευελπιστούμε με αυτή μας τη συνεισφορά να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση για τη μονάδα υγείας του νησιού μας , της Νάξου μας.

Με υπομονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρουμε !

(Visited 864 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*