VIDEO: Ο Alpha «παίζει Νάξο» ασταμάτητα μετά από πρόσκληση της ΕΑΣ

Alpha
Newsroom
29/04/2020 02:21
 
 
 

 

Για μια ακόμα φορά, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου βρίσκεται στην πρωτοπορία προβολής της Νάξου και των τοπικών προϊόντων, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία.

Ο Alpha και ο δημοσιογράφος του, Γιώργος Γρηγοριάδης, βρίσκονται στη Νάξο, προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής της εκπομπής «Alpha Ελλάδα», η οποία θα ταξιδέψει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον κορονοϊό.

Γέμισε …Νάξο ο Alpha TV

Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε την Τρίτη το οδοιπορικό του Alpha και του δημοσιογράφου Γιώργου Γρηγοριάδη, στη Νάξο.

Όπως και τη Δευτέρα, το μεγάλο ελληνικό κανάλι «έπαιξε» Νάξο απ’ το πρωί μέχρι και το βράδυ και, μάλιστα, έδειξε… βουνό και θάλασσα, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να κάνει, στα πολύπλευρα θέματά του, live συνδέσεις τόσο από παραλίες του νησιού όσο και από τα ορεινά.

Τα live της ημέρας

Δυναμικά και… νοστιμότατα ξεκίνησε το οδοιπορικό του Alpha στη Νάξο, με live μαγείρεμα κακαβιάς εν πλω, πάνω σε ψαροκάικο για χάρη της εκπομπής «Happy Day». Ο ρεπόρτερ του καναλιού, Γιώργος Γρηγοριάδης, όχι μόνο έμαθε το μυστικό της κακαβιάς αλλά άκουσε, παράλληλα και τους προβληματισμούς των ψαράδων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατόπιν, τις, σημαντικές, δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Νάξου στην προετοιμασία τους για την καλοκαιρινή σεζόν που πλησιάζει, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, ανέδειξε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, σε live ρεπορτάζ από την παραλία της Αγίας Άννας για την εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha». Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι Ναξιώτες επαγγελματίες, επιθυμούν στήριξη από την Κυβέρνηση όσον αφορά στον τουρισμό εν όψει της επόμενης μέρας.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης βγήκε live και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να επισκεφθούν τη Νάξο έκανε, λίγο αργότερα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας live από το Φιλώτι στην εκπομπή «Μένουμε Alpha».

Ρεπορτάζ με… άρωμα Νάξου και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Τρίτη το βράδυ.

Σήμερα, τρίτη μέρα του οδοιπορικού του Alpha στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, ο Γιώργος Γρηγοριάδης θα πάει… Μικρές Κυκλάδες (Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα, Κουφονήσια) και θα μας μεταφέρει όχι μόνο όμορφες εικόνες από τα υπέροχα αυτά μέρη αλλά και τις αγωνίες και την καθημερινότητα των κατοίκων τους.

Η πρώτη ημέρα του οδοιπορικού

Την πρώτη ημέρα (Δευτέρα 27 Απριλίου), το οδοιπορικό του Γιώργου Γρηγοριάδη και του Alpha στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες ξεκίνησε και οι οθόνες των τηλεοράσεων ανά τη χώρα πλημμύρισαν με ήχους, χρώματα και γευστικά προϊόντα από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.
Με φόντο υπέροχα τοπία του νησιού ο δημοσιογράφος του Alpha έκανε live μετάδοση από το νησί, στις εκπομπές «Happy Day» και «Εκτός Γραμμής στον Alpha», στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού, στις εκπομπές «Ελένη» και «Μένουμε Alpha» και έκλεισε με ένα ακόμη live ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στον «αέρα» του «Happy Day», δύο νέοι Ναξιώτες μουσικοί, ο Γιάννης Πειραιώτης και ο Ηλίας Μουστάκης, τραγούδησαν στην Παραλία της Χώρας Νάξου μερικά δικά τους στιχάκια για τον… κορονοϊό! Λίγες στιγμές αργότερα, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε και στο Οπωροπαντοπωλείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου όπου συνάντησε τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ., Δημήτρη Καπούνη, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μετά την καραντίνα, ημέρα για τους κτηνοτρόφους τονίζοντας ότι «όλα θα πάνε καλύτερα και η χρονιά θα κυλήσει καλά για τα προϊόντα της «Ένωσης».

«Happy Day»

Έπειτα, ο Γ. Γρηγοριάδης βγήκε live στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha», όπου ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ψαράδες του νησιού μας, οι οποίοι, όπως και οι υπόλοιποι επαγγελματίες, περιμένουν τα… νεότερα από τους αρμόδιους όσον αφορά στο πότε θα επέλθει άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι αισιόδοξοι ότι τα πράγματα από τα μέσα του καλοκαιριού και έπειτα θα πάνε καλά!

«Εκτός Γραμμής στον Alpha»

Μεσημβρινό δελτίο

Στην εκπομπή «Ελένη

«Μένουμε Alpha»

Κεντρικό δελτίο του Alpha

(Visited 1.291 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*