Μετά τον Alpha έρχεται η ΕΡΤ με πολλά ρεπορτάζ για Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

Newsroom
06/05/2020 02:10
 
 
 

 

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για την πανελλαδική προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό.

Σε συνέχεια της παρουσίας του Alpha στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες τη σκυτάλη παίρνει η ΕΡΤ με ρεπορτάζ από τα νησιά.

Η κρατική τηλεόραση με συνεχή ρεπορτάζ θα μεταδώσει τις ομορφιές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων αλλά και στοιχεία από τη νέα πλέον καθημερινότητα των νησιωτών και τις αγωνίες τους για την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού.
Από τα ρεπορτάζ της ΕΡΤ δεν θα λείψει ο πρωτογενής τομέας και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αγροκτηνοτρόφοι των νησιών αλλά και ο τουρισμός που αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλους. .

Να σημειωθεί ότι εκτός από την κρατική τηλεόραση, μέσω της ΕΑΣ τα ρεπορτάζ θα «μοιράζονται» και στα social media μέσω της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

(Visited 727 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.