VIDEO: Οδοιπορικό της ΕΡΤ σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

Οδοιπορικό της ΕΡΤ σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες
Newsroom
08/05/2020 02:08
 
 
 

 

Σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες συνεργείο της ΕΡΤ με το δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντινίδη, προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Τα ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης στα νησιά ξεκίνησαν την Τετάρτη στη Νάξο και συνεχίστηκαν την Πέμπτη στις Μικρές Κυκλάδες.

Ο Μάριος Κωνσταντινίδης βγήκε live στο μεσημβρινό δελτίο της ΕΡΤ (στις 15:00) μιλώντας για τον τουρισμό και την προετοιμασία των επιχειρήσεων ενόψει της φετινής «περίεργης» σεζόν.

Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης (στις 19:00) ο Μάριος Κωνσταντινίδης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους επιχειρηματίες εστίασης του νησιού και σε απευθείας μετάδοση παρουσίασε τη διαμαρτυρία των επιχειρηματιών της Νάξου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκδήλωσης «empty chairs».

Η ΕΡΤ στις Μικρές Κυκλάδες

Το οδοιπορικό της ΕΡΤ συνεχίστηκε την Πέμπτη στις Μικρές Κυκλάδες.
Ο Μάριος Κωνσταντινίδης… μπάρκαρε με το καΐκι του θρυλικού καπετάνιου του Αιγαίου, του Καπετάν Κώστα Πράσινου και βρέθηκε, κατά σειρά, σε Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσια όπου κατέγραψε πληροφορίες και στιγμές από τη ζωή των κατοίκων.

Επίσης, στον «αέρα» της εκπομπής της ΕΡΤ «Από τις έξι» μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, που μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
«Περιμένουμε κυρίως τον εσωτερικό τουρισμό να επισκεφθεί τα νησιά μας, που θα έχουν φθηνές, προσιτές τιμές. Πιστεύω πως τόσο η Ε.Α.Σ. Νάξου όσο και τα προϊόντα της θα πάνε καλά το καλοκαίρι και στη Νάξο, με τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, θα κρατήσουμε γερά!».

Δείτε τα αποσπάσματα από το οδοιπορικό της ΕΡΤ την Πέμπτη

«Από τις έξι»:

«Επι-Κοινωνία»:

Δελτίο 15:00:

Δελτίο 19:00:

(Visited 757 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*