ΝΔ Νάξου προς ΣΥΡΙΖΑ: «Κάτω τα χέρια από τους κτηνοτρόφους της Νάξου!»

admin
18/01/2015 18:06
 
 
 

Καυστική απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση και συζήτηση

 στο Φιλώτι για τους κτηνοτρόφους, έδωσε η Δημοτική Οργάνωση της Ν.Δ.

Η Δ.Ο. της Ν.Δ. χαρακτηρίζει χυδαία την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αφού «έφτασαν σε σημείο να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο χωριό, το Φιλώτι με ανυπόστατες κατηγορίες και ψέματα«.  Η τοπική της ΝΔ υπογραμμίζει επίσης «πόσο επικίνδυνο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο αδίστακτοι αυτοί που το εκπροσωπούν«.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι γνωστοί εκπρόσωποι του με τη χθεσινή «χυδαία» ανακοίνωση τους προσβάλλουν τη Νάξο, τους Ναξιώτες και ένα ολόκληρο χωριό το Φιλώτι με ανυπόστατες κατηγορίες και ψέματα.

Ο κομματικός φανατισμός τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο χωριό και τους κατοίκους του με τη γνωστή «αριστερή γκεμπελίστικη λασπολογία».

Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς αυτοδιαψεύστηκαν από τα ίδια τα γεγονότα καθώς εκτέθηκαν στα μάτια όλων των κτηνοτρόφων με τη γύμνια των επιχειρημάτων τους.

Εγώ προσωπικά όπως και οι φωτογραφίες που οι ίδιοι δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και όλοι όσοι ήταν παρόντες, είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι το Φιλώτι τους φιλοξένησε.

Με δυο λόγια ήρθαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν για άλλη μία φορά πόσο επικίνδυνο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο αδίστακτοι αυτοί που το εκπροσωπούν αφού για λίγα κομματικά οφέλη προσπάθησαν να θυσιάσουν αυτή τη πολύ ευεργετική εξέλιξη για τους κτηνοτρόφους της Νάξου και όλης της Ελλάδας· και κάτι ακόμη χειρότερο να αμαυρώσουν το όνομα όλου του νησιού της Νάξου και των κατοίκων του.

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που τον εκπροσωπούν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πριν λίγα χρόνια εμπόδισαν να πραγματοποιηθεί η δημιουργία του σύγχρονου λιμανιού στη Νάξο.

Σήμερα όμως προειδοποιούμε:

« Κάτω τα χέρια από τους κτηνοτρόφους της Νάξου!»

«Κάτω τα χέρια από την ανάπτυξη του νησιού!»

« Κάτω τα χέρια από τον τουρισμό!»

Δε θα σας επιτρέψουμε να οδηγήσετε τη χώρα και τα νησιά μας σε μία καταστροφική περιπέτεια δίχως τέλος.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.