Σε Νάξο και Κουφονήσι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Newsroom
20/05/2020 03:25
 
 
 

 

Σε Νάξο και Κουφονήσια ταξίδεψε την Τρίτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR channel μεταφέροντας στους τηλεθεατές τόσο τις ομορφιές των νησιών όσο και τις ανησυχίες των επιχειρηματιών για την φετινή πρωτοφανή τουριστική σεζόν.

Στα υπέροχα και… ασφαλή (αφού έμειναν ανέγγιχτα από τον κορωνοϊό) Κουφονήσια οι κάτοικοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον τουρισμό και περιμένουν τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς αυτός θα επιστρέψει στο νησί τους.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Παράλληλα και οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο, όπως εξάλλου και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή σεζόν, περιμένουν τις οδηγίες των αρμοδίων και τους επισκέπτες αισιοδοξούν ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, ενώ ποντάρουν στον εσωτερικό τουρισμό.
Μάλιστα, οι ξενοδόχοι στη Νάξο αποφάσισαν να κάνουν ειδικές προσφορές εν όψει της επόμενης χρονιάς σε επισκέπτες τους που έχουν ακυρώσει ήδη τη διαμονή τους στο νησί μας, ώστε να βγουν… διπλά κερδισμένοι!

Δείτε το ρεπορτάζ:

(Visited 272 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.