VIDEO-ΑΝΤ1 από τη Νάξο: Δραματική η κατάσταση στον τουρισμό

Newsroom
04/06/2020 01:48
 
 
 

 

Η πρωτόγνωρη και δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορωνοϊού και ο σοβαρός αντίκτυπος στον τουρισμό που έχει επηρεάσει όλες τις επιχειρήσεις της Νάξου ήταν το θέμα που ονοπώλησε στις ζωντανές συνδέσεις του ΑΝΤ1 από το νησί την Τετάρτη.

Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την παραλία της Χώρας Νάξου και τόνισε τη διαφορά στην τουριστική κίνηση με τα προηγούμενα χρόνια δεδομένων των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Δείτε το απόσπασμα:

Μερικές ώρες αργότερα ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 μέσα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και live από την Αγία Άννα μετέδωσε ότι οι επαγγελματίες τουρισμού στη Νάξο αναμένουν αύξηση στην τουριστική κίνηση αρχικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ακολούθως μετά τις 15 Ιουνίου, όταν θα ανοίξουν και τα εποχικά καταλύματα. Οι επιχειρηματίες δεν κρύβουν την ανησυχία τους και ζητούν τη στήριξη της πολιτείας για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Θάνος Κλωνόπουλος σε live σύνδεση, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, μετέφερε και πάλι τις αγωνίες των επιχειρηματιών οι οποίες οξύνονται αφού κρατήσεις δεν υπάρχουν και οι ακυρώσεις συνεχίζονται. Όπως ανέφερε το κανάλι, ενδεικτικά του προβληματισμού των επαγγελματιών, είναι το γεγονός ότι αρκετές επιχειρήσεις πρόκειται να ανοίξουν τον Ιούλιο, όταν θα έχουν απελευθερωθεί οι πτήσεις και θα έχουν ανοίξει και τα εποχικά καταλύματα. Ωστόσο όπως τονίστηκε οι ξενοδόχοι ως μια ύστατη προσπάθεια για την προσέλκυση τουριστών έχουν προχωρήσει σε μειώσεις των τιμών.

Δείτε το απόσπασμα:

Να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στη Νάξο μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού.

(Visited 905 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*