Ντροπή! Ασυνείδητοι αποθέτουν τα σκουπίδια τους στους Αϊ Γιάννηδες

Newsroom
09/06/2020 01:20
 
 
 

Δε μας φτάνει που φέτος θα βλέπουμε τους παραθεριστές με το …κιάλι, φροντίζουμε ώστε κι αυτοί οι λιγοστοί που θα μας επισκεφτούν να αποκτήσουν την πιο άσχημη εντύπωση για το νησί…

Κι αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι ασυνείδητοι θεωρούν ότι οι παραλίες είναι χωματερές και αποθέτουν εκεί τα σκουπίδια τους!

Αυτό μας κατήγγειλε αναγνώστρια του naxostimes η οποία επισκέφτηκε τη Νάξο για τις διακοπές της αυτή την εβδομάδα.

«Ως επισκέπτρια στη Νάξο αυτή την εβδομάδα πήγα στην παραλία Αϊ Γιάννηδες και με λύπη μου παρατήρησα πόσο βρώμικη είναι… Κάποιοι ασυνείδητοι άφησαν σακούλες με σκουπίδια… αλλού έχει γυαλιά και πολλά βέβαια φύκια που έχει ξεβράσει η θάλασσα…» σημειώνει.

Οι Αϊ Γιάννηδες, μπορεί να μην είναι μια πολυσύχναστη παραλία, αλλά δεν παύει να βρίσκεται πλησίον της πόλης και κάποιοι την προτιμούν παρόλο που είναι βορινή. Η παραλία μάλιστα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη «αξία» από τη στιγμή που έφυγαν τα σκουπίδια από τον Τίμιο Σταυρό.

Το γεγονός ότι είναι βορινή και μη πολυσύχναστη, δεν δικαιολογεί να είναι σχεδόν πάντα βρώμικη και φυσικά δεν την κάνει «χωματερή» ώστε να αποθέτουν εκεί τα σκουπίδια τους ασυνείδητοι.

Αν μη τι άλλο, ας τη διατηρήσουμε καθαρή!

(Visited 434 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*